Denné menu
Jedálny lístok
Víkendové menu
21.4.2025
Polievka a hlavné jedlo - 6,70 €
ZATVORENÉ
Ako alternatíva každý deň- 6,70 €
5. Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
6. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7
7. Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
8. Šalát aĺa Ceasar s krutónmi 1,7
9. Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom
a toastom 1,7
10. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7
11. Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Bussines menu: Polievka, hlavné jedlo - 9,00 €
12. Losos s pestom a varenými zemiakmi /3,4,8/
13. Bravčová panenka na dubákovej omáčke s ryžou /1,7/
Polievka 3 dcl, hlavné jedlo a voda €6,70- Polovičné menu - € 5,70 Bez polievky €6,20
Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 50g
1. Obilniny obsahujúce lepok. (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut
alebo hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z nich.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a queeslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
22.4.2025
Polievka a hlavné jedlo - 6,70 €
Vývar /1,3,9/ alebo Hrášková krémová /1,7/
1. Bravčový rezeň v syrovom cestíčku s varenými zemiakmi /1,3,7/
2. Hydinové soté so zemiakovými plackami /1,3,7/
3. Cestoviny s brokolicovou omáčkou a kúskami kuracieho mäsa
/1,3,7/
4. Krémové hríbové rizoto posypané parmezánom /7/
Ako alternatíva každý deň : 6,70 €
5. Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
6. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7
7. Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
8. Šalát aĺa Ceasar s krutónmi 1,7
9. Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom
a toastom 1,7
10. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7
11. Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Bussines menu: Polievka, hlavné jedlo - 9,00 €
12.Losos s pestom a varenými zemiakmi /3,4,8/
13. Bravčová panenka na dubákovej omáčke s ryžou /1,7/
Polievka 3dcl, hlavné jedlo a voda €6,70- Polovičné menu - €5,70 Bez polievky €6,20
Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 50g
1. Obilniny obsahujúce lepok. (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut
alebo hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z nich.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a queeslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
23.4.2025
Polievka a hlavné jedlo - 6,70 €
Vývar /1,3,9/ alebo Francúzska polievka s mušličkami a
zeleninou /1,3,7/
1. Holandský rezeň so zemiakovou kašou a čalamádou /1,3,7/
2. Hovädzí mexický guláš s ryžou /1,7/
3. Garam masala vykostené kuracie s ryžou /6/
4. Ovocné guľky s makom /1,3,7/
Ako alternatíva každý deň : 6,70€
5. Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
6. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7
7. Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
8. Šalát aĺa Ceasar s krutónmi 1,71,7
9. Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom
a toastom 1,7
10. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7
11. Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Bussines menu: Polievka, hlavné jedlo - 9,00 €
12. Losos s pestom a varenými zemiakmi /3,4,8/
13. Bravčová panenka na dubákovej omáčke s ryžou /1,7/
Polievka 3dcl, hlavné jedlo a voda €6,70- Polovičné menu - €5,70 Bez polievky €6,20
Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 50g
1. Obilniny obsahujúce lepok. (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut
alebo hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z nich.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a queeslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
24.4.2025
Polievka a hlavné jedlo - 6,70 €
Vývar /1,3,9/ alebo Fazuľová s klobásou /1/
1. Belohorský rezeň s varenými zemiakmi a kapustovým šalátom
/1,3,7/
2. Štefanská roštenka z bravčového mäsa s ryžou /1,3/
3. Vykostené medové kurča s hoisin omáčkou a basmati ryžou /6/
4. Cestoviny v paradajkovej omáčke s grilovanou cuketou, posypané
syrom /1,3,7/
Ako alternatíva každý deň :
5. Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
6. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7
7. Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
8. Šalát aĺa Ceasar s krutónmi 1,7
9. Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom
a toastom 1,7
10. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7
11. Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Bussines menu: Polievka, hlavné jedlo - 9,00 €
12.Losos s pestom a varenými zemiakmi /3,4,8/
13. Bravčová panenka na dubákovej omáčke s ryžou /1,7/
Polievka 3dcl, hlavné jedlo a voda €6,70- Polovičné menu - €5,70 Bez polievky €6,20
Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 50g
1. Obilniny obsahujúce lepok. (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut
alebo hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z nich.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a queeslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
25.4.2025
Polievka a hlavné jedlo - 6,70 €
Vývar /1,3,9/ alebo Pórková so zemiakmi /1/
1. Zapečený kurací steak s broskyňou, syrom a ryžou /7/
2. Fazuľový prívarok s údeným mäsom a chlebom /1,7/
3. Kuracie stripse s BBQ a ryžou /1,3,7/
4. Zapekané rybie filé s paradajkou, mozzarellou preliate
medovocesnakovou omáčkou s varenými zemiakmi /1,4,7/
Ako alternatíva každý deň: 6,70 €
5. Grilovaný camembert 120g s varenými zemiakmi a brusnicami 7
6. Vyprážaný syr s varenými zemiakmi a tatárskou omáčkou 1,3,7
7. Kuracie prsia na bylinkovom masle s opekanými zemiakmi 7
8. Šalát aĺa Ceasar s krutónmi 1,7
9. Listový šalát s horčicovo -medovým dresingom grilovanou hlivou , parmezánom
a toastom 1,7
10. Vyprážaný kurací rezeň s ryžou1,3,7
11. Vyprážaný bravčový rezeň podávaný s varenými zemiakmi 1,3,7
Bussines menu: Polievka, hlavné jedlo - 9,00 €
12. Losos s pestom a varenými zemiakmi /3,4,8/
13. Bravčová panenka na dubákovej omáčke s ryžou /1,7/
Polievka 3dcl, hlavné jedlo a voda €6,70- Polovičné menu - €5,70 Bez polievky €6,20
Gramáž mäsa , rýb, všetkých druhov fašírok a guliek je 150 g v surovom stave , prílohy 200 g , tatárska omáčka a všetky dresingy 50g
1. Obilniny obsahujúce lepok. (t.j. pšenica, raž, jačmeň, ovos, špalda, kamut
alebo hybridné odrody).
2. Kôrovce a výrobky z nich.
3. Vajcia a výrobky z nich.
4. Ryby a výrobky z nich.
5. Arašidy a výrobky z nich.
6. Sójové zrná a výrobky z nich.
7. Mlieko a výrobky z nich.
8. Orechy, ktorými sú mandle, lieskové orechy, vlašské orechy, kešu, pekanové orechy, para orechy, pistácie, makadamové
orechy a queeslandské orechy a výrobky z nich.
9. Zeler a výrobky z neho.
10. Horčica a výrobky z nej.
11. Sezamové semená a výrobky z nich.
12. Oxid siričitý a siričitany v koncentráciách vyšších ako 10mg/kg alebo 10mg/l.
13. Vlčí bôb a výrobky z neho.
Catering s Fit Pitom

Otváracie hodiny
Pondelok
Utorok
Streda
Štvrtok
Piatok
Sobota
Nedeľa
9:00 – 15:00
9:00 – 15:00
9:00 – 15:00
9:00 – 15:00
9:00 – 24:00
10:00 – 24:00
10:00 - Podľa akcií